Dokumentärfilm om Sabbatsberg 22 och AFA Sjukförsäkringar

“Röster från Torsgränd” är en dokumentärfilm som handlar om ett för mig viktigt ämne. 300 av mina kära grannar kommer att få sina hem demolerade på grund utav lögner. Den av LO ägda fastighetsägaren AFA Sjukförsäkringar har medvetet eftersatt underhåller på fastigheten Sabbatsberg 22 sedan dom införskaffade den. Efter den planderade rivnigen så kommer AFA Försäkringar att bygga nya lägenheter med dubbel så hög hyra. Intäkterna kommer att bli sex gånger högre än i dag och många av dom som bor där nu kommer inte att ha råd att bo kvar. Pensionärerna kommer att ha det svårast.  Inga LO medlemmar, unga eller gamla kommer någonsin att ha råd att bo i en av dom nya lyxlägenheterna som planeras. Med ditt stöd så kan vi motivera politikerna att lyssna på dom 300 hyresgästerna på Torsgränd och stoppa girigheten innan den blir praxis i Sverige.

Snälla, ta dig tid att titta på filmen och om den berör dig så tryck på ”gilla” och det viktigaste av allt, sprid den.

För mer information gå till:.
www.torsgrand.com

Det här inlägget postades i AFA Fastigheter, AFA Fastigheter i media, AFA Försäkringar, AFA Sjukförsäkringar, Sabbatsberg 22, Torsgränd, Torsgränd i media. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>